Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 22:59

Η Εορτή του Αγίου Αρτεμίου στην Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερη επισημότητα και λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, σήμερα 20-10-2014 στην Θεσσαλονίκη.
Το πρωί, τελέστηκε δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμου και ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), Αντιστράτηγου κ. Δημητρίου Τσακνάκη.
Η συνδικαλιστική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, συμμετείχε με το Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και Ιδρυτικό στέλεχος κ. ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ιωάννη.
Παρούσα στην εκδήλωση, άπασα η φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Επιθεωρητή ΕΛ.ΑΣ. Βόρειας Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ.
Επίσης παρέστησαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. ΟΡΦΑΝΟΣ Γεώργιος, ο Βουλευτής κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σταύρος, η Ολυμπιονίκης και πολιτευτής κ. ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ Βούλα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν αποστρατεία Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών κ. ΛΑΒΔΗΣ Δημήτριος. ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο π. Πρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, πλήθος άλλων συναδέλφων και κόσμου.
Θερμά συγχαρητήρια στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΓΑΔΘ για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
Διαβάστηκε 2726 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 23:01

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 26 επισκέπτες και κανένα μέλος