Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 12:40

Η Δύναμη Αναγέννησης διαφωνεί με την ίδρυση Γραμματείας Γυναικών

Η Συνδικαλιστική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ανακοινώνει ότι διαφωνεί με την σύσταση Γραμματειών Γυναικών – Ανδρών κλπ, καθώς εκείνο που χρειάζονται οι Αστυνομικοί του Νομού Θεσσαλονίκης είναι ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο και εκλεγμένους Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία, που θα έχουν συνεχές ενδιαφέρον για πραγματικό συνδικαλισμό.

Διαφωνούμε με την λογική, του βολέματος με διάφορες απαλλαγές των υμετέρων συναδελφισσών με την αιτιολογία δήθεν εργασίας σε Γραμματεία Γυναικών Αστυνομικών στον Νομό μας.

Υπάρχει Γραμματεία Γυναικών στην Ομοσπονδία και αυτό είναι αρκετό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, έχει την δυνατότητα και την υποχρέωση να υπηρετεί και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των μελών, είτε αυτοί είναι άνδρες συνάδελφοι, είτε είναι γυναίκες συνάδελφοι.

Στις εκλογές που θα γίνουν σε λίγους μήνες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία, έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες οι γυναίκες συναδέλφισσες να θέσουν υποψηφιότητα και να καταλάβουν οποιοδήποτε αξίωμα. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Οι Συνδικαλιστικές παρατάξεις που διοίκησαν το Σωματείο τα τελευταία έξι χρόνια, κυρίως από την θέση του Προέδρου, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την δραστηριότητα που επέδειξαν ή την τυχόν ανεπάρκειά τους.

Η παραδοχή της ανικανότητας να ασκήσουν συνδικαλιστικό έργο, είναι το μόνο ισχυρό επιχείρημα για την δημιουργία ανάλογων επιτροπών.

Σε κάθε περίπτωση, ας καταστεί σαφές, ότι, και εφόσον επανέλθει το θέμα της δημιουργίας Γραμματείας Γυναικών και εγκριθεί, η παράταξή μας θα καταγγείλει οποιαδήποτε απαλλαγή εργασίας επιχειρηθεί για οποιονδήποτε.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι σύσταση Γραμματείας Γυναικών ΔΕΝ προβλέπεται από το Καταστατικό του Σωματείου μας.

Η παράταξή μας, προσκαλεί οποιαδήποτε συναδέλφισσα επιθυμεί να ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό, να έρθει μαζί μας ως υποψήφια στις επόμενες εκλογές και εφόσον οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες την τιμήσουν με την ψήφο, θα έχει πεδίον δόξης λαμπρό, να ασχοληθεί με πραγματικό συνδικαλισμό, προς όφελος όλων των συναδέλφων του Νομού Θεσσαλονίκης.

http://www.dinamianagennisis.gr

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος

Διαβάστηκε 6332 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 12:45

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 50 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ