LOGO 1Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" καταδικάζει την άδικη στοχοποίηση των Συναδέρφων μας και τη δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων τους. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους Συναδέρφους που στοχοποιήθηκαν. Κάτι τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να σταθούμε στο πλευρό των Συναδέρφων. 

Για ακόμη μια φορά στοχοποιούμαστε λόγω του επαγγέλματός μας. Για ακόμα μια φορά απαιτούμε τη νομική και θεσμική μας θωράκιση. Πρέπει επιτέλους να θεσμοθετηθεί ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ώστε να προστατεύεται και να θωρακίζεται ο Έλληνας Αστυνομικός σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Κάτι τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύουν την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους Συναδέρφους και στην Ελληνική Δικαιοσύνη που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση.

Συνάδερφοι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!

Θεσσαλονίκη 16-07-2021

Η Συντονιστική Επιτροπή της  "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 23:04

Γράφει ο .. Γιάννης Πασχαλιάς

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ;

pasxalias“Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι”.

Δημόκριτος

Το βασικό επιχείρημα όλων των υπέρμαχων των συνδικαλιστικών παρατάξεων στην Αστυνομία και εναντίον των εκλογών με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, είναι ότι μ' αυτόν τον τρόπο έχουν φωνή και εκπροσώπηση οι μικρές παρατάξεις. Στα λόγια όλα αυτά, γιατί στην πράξη άλλα πράγματα γίνονται. Κάποιοι απ' αυτούς που “κόπτονται” για τις μικρές παρατάξεις, για άλλη μια φορά δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Όσον αφορά τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, για ακόμα μια φορά παρατηρούμε δυσάρεστα και αντισυναδερφικά φαινόμενα, όπως “παραινέσεις” σε κάποιες περιπτώσεις σε Συναδέρφους που δήλωσαν επιθυμία να είναι μαζί μας υποψήφιοι, ώστε να ανακαλέσουν ή να είναι υποψήφιοι με άλλη παράταξη, συκοφαντίες και ανυπόστατα ψεύδη εναντίον υποψηφίων μας (ακόμα και από άτομα που στο παρελθόν ζητούσαν συγγνώμες για τον ίδιο λόγο), διασπορά ψευδών ειδήσεων για δήθεν μετεκλογική συνεργασία μας με άλλη παράταξη, επειδή συμφωνούμε μαζί της στο θέμα του ενιαίου ψηφοδελτίου (ενώ θα έπρεπε να συμφωνούμε ΟΛΟΙ σ' αυτό) και επειδή κάποιοι εξ ημών είμαστε προσωπικοί φίλοι με Συναδέρφους της παράταξης αυτής, ξεχνώντας μάλλον ότι εδώ και 10 χρόνια ακολουθούμε το δικό μας ανεξάρτητο δρόμο και δεν έχουμε συνδιοικήσει ποτέ και με κανέναν. Επίσης για ακόμα μια φορά παραμονές εκλογών έρχονται κάποιοι σαν φίλοι ευελπιστώντας σε συνεργασίες και μετά τις εκλογές πάλι άλλα θα κάνουν. Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει κανένα Συνάδερφο από το να είναι υποψήφιος μαζί μας, αντίθετα τέτοιες πρακτικές μας πεισμώνουν ακόμα πιο πολύ. Επίσης είμαστε αποφασισμένοι όλοι όσοι απαρτίζουμε τη μεγάλη οικογένεια της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να γίνουμε ασπίδα προστασίας για κάθε ένα Συνάδερφο συνυποψήφιό μας που θα στοχοποιηθεί καθ' οιονδήποτε τρόπο με πρακτικές όπως οι παραπάνω.

Επίσης, πάλι παραμονές εκλογών, εμφανίζονται οι ανώνυμοι αρθρογράφοι προβοκατόρικων άρθρων και οι ανώνυμοι “σχολιαστές” επώνυμων άρθρων Συναδέρφων, παρατηρούμε καβγάδες και “πόλεμο χαρακωμάτων” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα τέτοια φαινόμενα απείρου κάλους. ΦΤΑΝΕΙ! Επιτέλους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Όσοι επιδίδεστε σε τέτοιες πρακτικές (ιδίως όσοι επανεμφανίζεστε στο προσκήνιο με το μανδύα του καινούριου) εναντίον Συναδέρφων τόσο της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, όσο και των άλλων παρατάξεων, πρωτίστως αδικείτε τους εαυτούς σας, αλλά κυρίως τους καλούς Συναδέρφους που είναι μαζί σας, οι οποίοι απογοητεύονται από τα καμώματά σας και για τους οποίους η οικογένεια της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι ανοιχτή για να τους δεχτεί, για να δώσουμε από κοινού έναν καλό αγώνα. Το να επανεμφανίζεται κάποιος με το περιτύλιγμα του “καινούριου” για να εξορκίσει τα έργα και τις ημέρες του παρελθόντος του, δεν λέει απολύτως τίποτα αν το περιεχόμενο του περιτυλίγματος εξακουθεί να είναι το ίδιο. Συνεχίστε τον κατήφορο μόνοι σας, εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε, γιατί έχουμε έναν πολύ ωραίο προγραμματισμό να ακολουθήσουμε και γιατί οι προσπάθειές μας εξαντλούνται σε επωφελείς δράσεις με θετικό πρόσημο. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ δεν χρειάζεται να ξανασυστηθεί 1-2 μήνες πριν τις εκλογές σαν κάτι νέο με άλλο όνομα, γιατί εδώ και 10 χρόνια δίνουμε κάθε μέρα εξετάσεις και αξιολογούμαστε από τους Συναδέρφους. Όσο για τους “ευσεβείς συκοφάντες”, συνεχίστε, γιατί η συκοφαντία από εσάς είναι ο καλύτερος έπαινος για εμάς.

Ποιός και γιατί φοβάται τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ;

Μήπως γιατί εδώ και 10 χρόνια πορευόμαστε με Αρχές και Αξίες το δικό μας ανεξάρτητο δρόμο;

Μήπως γιατί εδώ και 10 χρόνια δεν απορροφηθήκαμε από καμία άλλη παράταξη με αντάλλαγμα θέσεις και αξιώματα;

Μήπως γιατί εδώ και 10 χρόνια φωνάζουμε για ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;

Μήπως γιατί βάζουμε πάνω απ' όλα την Αξιοπρέπεια και τη μεταξύ μας φιλία;

Τις υπόλοιπες απαντήσεις ας σας τις δώσουν οι ίδιοι οι Συνάδερφοι.-

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της

Συντονιστικής Επιτροπής της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

 

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 13:05

Άρθρο του Δημήτρη Βασιλάκη

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ
Του Δημήτρη Βασιλάκη
Όπως όλα δείχνουν, τον Ιούνιο θα έχουμε εκλογές για το Σωματείο μας!
Παρατηρώ τις προεκλογικές «ζυμώσεις» και ενώ έχουμε αποφασίσει για άλλη μια φορά να λειτουργούμε σαν «Δύναμη Αναγέννησης» με χαμηλούς ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ τόνους, και ενωτικά στην ΟΥΣΙΑ και όχι στα λόγια, με προβληματίζουν τα εξής:
Α) Η μια μεγάλη παράταξη δεν θέλει πάλι για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να πάει σε ενιαίο ψηφοδέλτιο
Β) Η άλλη μεγάλη παράταξη που «τρέχει» το Σωματείο μας τα τελευταία 13 χρόνια, να πετάει αιχμές κατά «άλλων» για αποσπάσεις-εξυπηρετήσεις-ρουσφέτια.
Και το διαίρει και βασίλευε να βασιλεύει.
Για να μην προσθέσουμε τις -στην καλύτερη περίπτωση- άκομψες, και -στην χειρότερη περίπτωση- με συκοφαντίες πιέσεις σε υποψήφιους μας να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους με την Δύναμη Αναγέννησης.
Μια προσπάθεια αφανισμού κάθε διαφορετικής φωνής.
-Την ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ την βλέπει κανείς;
-Βλέπει κανείς πως ξεφτιλίζουν την Αστυνομία ;
-Τι κάνανε τον τελευταίο χρόνο στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, αυτοί που «θα ήταν καλύτεροι» , αυτοί που την «αγαπάνε»;;
-Βλέπει κανείς, πως τον Συνάδελφο στην Αθήνα με 3 γκλοπιές , τον «κρέμασαν» ΟΛΟΙ;; Από τον πρωθυπουργό που κρέμασε ΗΘΙΚΑ όλο το Σώμα με την ανακοίνωση του, μέχρι και τον τελευταίο «συνδικαλιστή».
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε το ΘΑΡΡΟΣ και το ΜΕΓΕΘΟΣ και την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σαν Συνδικαλιστής να πει τα αυτονόητα. Ότι ένας αναρχικός έκανε μια σκηνοθετημένη «αντίσταση στην σύλληψη» και η ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, η «επιχείρηση πέτυχε». Οι κουρασμένες από την καραντίνα και τα 300ρια «μαζες» ξεσηκώθηκαν, και ΟΛΟΙ μα όλοι μετά, «συνδικαλιστές», «επέπλεαν» στο Συμβάν.
-310 μόνο εισακτέοι μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων, το βλέπει κανείς;
Αν τουλάχιστον βλέπει κανείς τις «πολιτικά υποκινούμενες» κοινωνικές εκρήξεις που έρχονται, σε συνδυασμό με την συστηματική ΗΘΙΚΗ απαξίωση της Αστυνομίας, πρέπει ΤΟΤΕ να αναγνωρίσει ότι ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ πρέπει να «ανεβάσει το παιχνίδι του» .
Όσους παρασιτούν στον Συνδικαλισμό και κάνουν τους «παράγοντες» χωρίς να έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν στην ΟΥΣΙΑ, το Εκλογικό Σώμα πρέπει να τους απομακρύνει.
Χρειαζόμαστε μια Συνδικαλιστική «Dream team» στο ΔΣ του Σωματείου η οποία δεν θα έρθει ΠΟΤΕ από παρατάξεις, αλλά από ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
Αν ένα πράγμα έχω διαπιστώσει από το 2012 που εκλέχθηκα πρώτη φορά αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ, είναι ότι «οι σχετικά καλοί» Συνδικαλιστές είναι μοιρασμένοι σε παρατάξεις.
Υ.Γ. Μην κοροϊδευόμαστε, ζητάμε αληθινό ΕΝΙΑΙΟ, όχι να βγει μια από τις 5 παρατάξεις και να πει «είμαστε το ΕΝΙΑΙΟ»
...Άλλο πάλι και αυτό, να έχεις την μια παράταξη να σαμποτάρει το ΕΝΙΑΙΟ, και την άλλη παράταξη να λέει «εμείς είμαστε το ΕΝΙΑΙΟ, ελάτε». Τι άλλο θα δούμε.
Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ !
Δημήτριος Βασιλάκης
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Ιδρυτικό Μέλος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
29- dynami-an-logo

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Τις παρακάτω Αρχές και Θέσεις μας, τις οποίες ξαναπαρουσιάζουμε για ακόμα μια φορά, τις γνωστοποιούμε διαχρονικά εδώ και 10 χρόνια μέσα από τη συνδικαλιστική μας δράση, τις παρεμβάσεις μας, τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, τα άρθρα και τις ανακοινώσεις μας που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας, στα τεύχη της εφημερίδας μας “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” που βγάζουμε, αλλά κυρίως με τη στάση ζωής που κρατάμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

*ΕΝΟΤΗΤΑ: Πιστεύουμε έμπρακτα στην ΕΝΟΤΗΤΑ. Από την πρώτη στιγμή, εδώ και 10 χρόνια, προτείνουμε το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για τις εκλογές του Σωματείου μας. Επίσης καταδικάζουμε κάθε είδους τεχνητό διαχωρισμό μεταξύ των Συναδέρφων.

*ΦΙΛΙΑ: Όσοι απαρτίζουμε τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, πάνω απ' όλα είμαστε ΦΙΛΟΙ. Λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες δεν είχαν και δεν έχουν θέση σ' εμάς.

*ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ: Στη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” οι αποφάσεις λαμβάνονται ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Δεν δίνουμε “χαρτάκι” στα Μέλη μας τί να γράφουν και τί να λένε.

*ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ: Δεν είμαστε “επαγγελματίες” συνδικαλιστές, αλλά συνδικαλιστές με επαγγελματισμό.

*ΗΘΙΚΗ: Δεν προσδοκούμε υπηρεσιακά και προσωπικά ωφέλη μέσω της ενασχόλησής μας με το συνδικαλισμό.

*ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ: Λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και τα πράγματα με το όνομά τους, προτιμώντας να είμαστε αυθεντικοί και όχι αρεστοί. Όπως νοιώθουμε μέσα μας, αυτό βγάζουμε προς τα έξω. Η υποκρισία δεν έχει θέση σ' εμάς.

*ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: Ακολουθούμε εδώ και 10 χρόνια το δικό μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΡΟΜΟ, μακρυά από κάθε είδους εξαρτήσεις πολιτικές ή υπηρεσιακές, προκειμένου να μην κάνουμε εκπτώσεις στις Αρχές και τα Πιστεύω μας.

*ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Προσφέραμε και προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε (ακόμα και πέρα των δυνατοτήτων μας) ακόμα και όταν δεν ήμασταν εκλεγμένοι, για το ΣΥΝΟΛΟ των Συναδέρφων.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

*Αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού. Δυνατότητα αποστρατείας στα 25 χρόνια Υπηρεσίας.

*Αξιοκρατία, Αξιολόγηση και Εξειδίκευση. Ο καθένας εκεί που αξίζει, σύμφωνα με τα προσόντα και τις ικανότητές του. Οι Συνάδερφοι να ασχολούνται αποκλειστικά με το αντικείμενο της Υπηρεσίας τους.

*Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση των Συναδέρφων, που να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της εποχής.

*Θεσμική και Νομική θωράκιση των Συναδέρφων. Επακριβής καθορισμός των καθηκόντων μας και των ενεργειών μας. Θέσπιση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του Θεσμού του “ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ”.

*Απεμπλοκή της Αστυνομίας από κάθε λογής πάρεργα. Να σταματήσει η Αστυνομία να καλύπτει τις αδυναμίες και τις παθογένειες του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.

*Απεμπλοκή της Αστυνομίας από τα γήπεδα και τις αθλητικές εκδηλώσεις και μέχρι να γίνει αυτό, τα αθλητικά σωματεία να καταβάλουν αποζημίωση στην Αστυνομία. Το ποσό αυτό να δίνεται για υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Υπηρεσιών που εμπλέκονται στα μέτρα των γηπέδων.

*Εκσυγχρονισμός της Αστυνομίας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά κυρίως σε νοοτροπίες και αντιλήψεις.

*Προσφυγή στη Δικαιοσύνη και Νομική υποστήριξη των Συναδέρφων με περαιτέρω ενίσχυση του νομικού τμήματος του Σωματείου, όταν καταστρατηγούνται τα εργασιακά τους δικαιώματα.

*Διεκδικούμε οτιδήποτε συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Συναδέρφων και των οικογενειών τους όπως ίδρυση στη Θεσσαλονίκη βρεφονηπιακού σταθμού για τα παιδιά των

Συναδέρφων, παιδικών κατασκηνώσεων κτλ.

*Όλες μας οι δράσεις υπαγορεύονται από τις διαχρονικές μας Αρχές και Αξίες και αφορούν το ΣΥΝΟΛΟ των Συναδέρφων, ενάντια σε κάθε μορφή ευνοιοκρατίας και ρουσφετολογικής λογικής.

Στον απολογισμό μας των 10 χρόνων της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” έχουμε να πούμε ότι κάναμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, όποτε μας ζητήθηκε από τους Συναδέρφους. Σ' αυτά τα 10 χρόνια ΔΕΝ ΒΛΑΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Σίγουρα όμως κάναμε και λάθη. Όχι όμως λάθη στη συνδικαλιστική μας δράση. Τα λάθη μας έχουν να κάνουν με τα άτομα που εμπιστευτήκαμε, με τα άφιλα άτομα που τα δεχτήκαμε σαν φίλους, με τη συγχώρεση που δώσαμε σε άτομα που μας έβλαψαν και που ζήτησαν να τους συγχωρέσουμε (και δυστυχώς συνεχίζουν να μας βλάπτουν).

Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους Συναδέρφους που εδώ και 10 χρόνια ασπάστηκαν τις Αρχές μας και μας στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε.

***Υ.Γ: Τις ΑΡΧΕΣ μας δεν τις διαπραγματευόμαστε με κανέναν και για τίποτα και τις αφιερώνουμε σε όλους αυτούς τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ “οικοπεδούχους” του σαθρού οικοδομήματος της συκοφαντίας, σε όλους αυτούς που το μόνο που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια είναι να σκαλίζουν ντουλάπες, ψάχνοντας μέσα για σκελετούς. Μόνο που μέσα οι ντουλάπες περιέχουν τους σκελετούς των δικών τους “ανίερων” πράξεων, των “ανορθόδοξων” λογικών τους και τις στοιχειωμένες αναμνήσεις από τα “κολλητιλίκια” τους. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.-

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΗΣ  “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

29- dynami-an-logo 2

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 01:47

Άρθρο του Σάκη Γουργούδη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ

Του Σάκη ΓΟΥΡΓΟΥΔΗ

Έχουν περάσει πολλά χρόνια που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει γίνει επαγγελματικό και τα σωματεία που λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κορυφαίες κατηγορίες της πατρίδας μας, αλλά και σε αγώνες στην Ευρώπη , είναι ανώνυμες εταιρείες με τζίρο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Κάθε Σαββατοκύριακο αλλά τα τελευταία χρόνια και καθημερινές και γιορτές (μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη είχαμε φέτος αγώνα αν είναι δυνατόν) καλούνται συνάδελφοι από όλες τις υπηρεσίες να λάβουν μέτρα τάξης μένοντας μακριά από την αστυνόμευση της εκάστοτε πόλης ανά  την ελληνική επικράτεια που τόσο την έχει ανάγκη αν λάβουμε υπόψη και την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια. Από όλο αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί στις πλάτες της αστυνομίας το μόνο που έχουμε αποκομίσει σαν σώμα όλα αυτά τα χρόνια είναι εκαντοντάδες τραυματισμοί ατελείωτες εργατοώρες μέσα στο λιοπύρι και την παγωνιά και εξυπηρετούμε άθελά μας συμφέροντα των ιδιοκτητών των ΠΑΕ  και των ιδιωτικών στρατών τους. Σαν Δύναμη Αναγέννησης απαιτούμε την άμεση απεμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων από το μεγαλύτερο πάρεργο που μας έχει φορτωθεί και αν δεν είναι εφικτό αυτό άμεση δέσμευση ενός ποσοστού από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των πρωταθλημάτων και χρήση τούς για αγορά εξοπλισμού όπως λεωφορεία μηχανές ανταλλακτικά και ο,τι άλλο είναι απαραίτητο για την λειτουργία των εμπλεκομένων υπηρεσιών και υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Αθανάσιος Γουργουδης - Μέλος της «Δύναμη Αναγέννησης» και Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην ΠΟΑΣΥ.

29- dynami-an-logo 2

Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 18:44

Άρθρο του Φώτη Λουκά 22-05-2021

Η Αρχή της έμμεσης διεκδίκησης
Του Φώτη Λουκά
Η διεκδίκηση είναι συνώνυμο του συνδικαλιστικού κινήματος.  Ωστόσο αυτό που η πλειοψηφία δεν κατανοεί είναι ότι η διεκδίκηση δεν είναι απαραίτητο να είναι άμεση. Υπάρχει και η έμμεση διεκδίκηση.
Τι είναι η άμεση διεκδίκηση;
Η άμεση διεκδίκηση περιλαμβάνει έναν ευθύ τρόπο αντίδρασης. Όταν παραδείγματος χάριν αντιμετωπίζουμε ως Διεύθυνση το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, η ευθεία αντίδραση μπορεί να περιλαμβάνει μέτρα όπως:
1. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας
2. Πιέσεις προς την Υπηρεσιακή διοίκηση
3. Πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία
Όταν ακούμε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης,  η οποία διοικείται εδώ και χρόνια από μια συγκεκριμένη παράταξη, δηλώσεις όπως "μετά από "προσπάθειες" της Ένωσης η Θεσσαλονίκη θα ενισχυθεί" τότε αυτό αποτελεί άμεση διεκδίκηση. 
Όμως είναι αποτελεσματική η άμεση διεκδίκηση;
α. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι διαδηλώσεις αστυνομικών υπαλλήλων είναι ανούσιες και δεν προσφέρουν τίποτα. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε καν δικαίωμα στην απεργία. Άρα οι διαδηλώσεις είναι μονάχα για το Φαίνεσθαι.
β. Οι πολιτικές και υπηρεσιακές πιέσεις αποτελούν στην πραγματικότητα ένα είδος συνδιαλλαγής (ας μην κρυβόμαστε). Επομένως η ανεξαρτησία του συνδικαλιστικού κινήματος τίθεται υπό αμφισβήτηση. 
γ. Οι δηλώσεις διαμαρτυρίας κατά προσώπων που παραβιάζουν τα δικαιώματα των συναδέλφων είναι μεν θεμιτή, ωστόσο είναι πρακτικά ανούσια.
δ. Τα μέτρα που αποφασίζονται είναι κατά βάση ημίμετρα , π.χ. ενώ υπάρχουν 500 κενές οργανικές έρχονται 100 μεταθέσεις. Άρα το πρόβλημα παραμένει.
ε. Δεν αντιμετωπίζεται το ζήτημα της υπερστελεχωσης συγκεκριμένων υπηρεσιών έναντι ορισμένων άλλων.
Επομένως, η άμεση διεκδίκηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αλλά δεν τα καταφέρνει επαρκώς. Νομίζω ότι αυτό είναι σαφές αν αναλογιστεί κανείς το συνδικαλιστικό παρελθόν. Όσες προσπάθειες κι αν έχει κάνει η παρούσα διοίκηση της Ένωσης να αντιδράσει, οι αντιδράσεις είναι τις περισσότερες φορές ανούσιες, ρηχές και άνευ σπουδαίου αποτελέσματος.
Υπάρχει όμως κάποια καλύτερη λύση; 
Κατά τη γνώμη μου ΝΑΙ. Η Έμμεση διεκδίκηση.
Η έμμεση διεκδίκηση είναι η προσπάθεια  να επιτύχει κάποιος κάτι χωρίς να εμπλέκεται ευθέως. 
Λαμβάνοντας υπόψη το παράδειγμα της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών στην Θεσσαλονίκη. Αν η Ένωση οδηγούσε στην Δικαιοσύνη κάθε μέλος της Διοίκησης, το οποίο (λόγω της υποστελέχωσης) παραβιάζει τα Δικαιώματα του προσωπικού (ημερήσιες αναπαύσεις κλπ) τότε στην συνέχεια η ίδια η Διοίκηση - οι καταγγελόμενοι  αξιωματικοί ή οι προϊστάμενοι τους- υπό το βάρος των ποινικών ευθυνών, θα έψαχναν κάθε πρόσφορο μέσο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Α. Κατ αρχάς θα αδειαζαν τις βυσματικες υπέρ πλήρεις υπηρεσίες ενισχύοντας τις πιο αδύναμες 
Β. Θα εκλιπαρουσαν το Αρχηγείο αλλά και την πολιτική ηγεσία να αυξηθούν ραγδαία οι μεταθέσεις για να καλυφθούν τα υπηρεσιακά κενά.
Διότι άλλη λύση δεν θα υπήρχε.. Όταν η μία μήνυση θα διαδεχόταν την άλλη, πάντα στα πλαίσια του Νόμου, τότε η ίδια η Διοίκηση θα υποχρεωνόταν να βρει την λύση, μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει την κραυγή απόγνωσης των καταγγελόμενων προσώπων.
Ποια είναι τα θετικά της Έμμεσης διεκδίκησης;
1. Η ένωση δεν εμπλέκεται σε διαβουλεύσεις με την διοίκηση ή την πολιτική ηγεσία. Άρα παραμένει ανεξάρτητη.
2. Η διοίκηση υποχρεώνεται στην εξεύρεση ολιστικής λύσης και όχι ημίμετρων, διότι τα ημιμετρα δεν είναι δεδομένο ότι θα σταματήσουν τα δικαστικά προβλήματα όσων παραβαίνουν τον νόμο.
Επομένως, κατά τη γνώμη μου η έμμεση διεκδίκηση οφείλει να είναι το παρόν και το μέλλον του Συνδικαλισμού.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ
Τα χρήματα των συναδέλφων πρέπει να αξιοποιηθούν για την ισχυροποίηση του νομικού τμήματος της Ένωσης. Χρειαζόμαστε μια ομάδα νομικών, οι οποίοι σε καθημερινή βάση να αξιολογούν υποθέσεις κακοδιοίκησης και να οδηγούν στην Δικαιοσύνη τους παραβάτες. 
Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία του αστυνομικού συνδικαλισμού και όχι η ανούσια διαμαρτυρία στους δρόμους και οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ συνδικαλιστών, πολιτικών και αξιωματικών.
Φώτης Λουκάς
Πτυχιούχος Φιλοσοφίας ΑΠΘ
ΜΔΕ Φιλοσοφία - Αστυνομική Ηθική
Μέλος της Συνδικαλιστικής παράταξης 
"Δύναμη Αναγέννησης".
29- dynami-an-logo 2
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 21:53

Άρθρο του: Φώτη Λουκά

Τι καινούργιο χρειαζόμαστε από τον συνδικαλισμό;
"Τα ίδια και τα ίδια", "χρειαζόμαστε κάτι καινούργιο", "χρειαζόμαστε μια αλλαγή".
Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που ακούγονται συχνά πυκνά μεταξύ των συναδέλφων (ακόμη και μεταξύ των συνδικαλιστών). Ο όρος "αλλαγή" είναι συναισθηματικά διεγερτικός για αυτό και χρησιμοποιείται. Ωστόσο όταν μιλάμε για αλλαγή τι εννοούμε;
Οι περισσότεροι εννοούν ως αλλαγή την αντικατάσταση ατόμων σε θέσεις κλειδιά, όπως το ΔΣ της Ένωσης. Όμως είμαστε βέβαιοι ότι η αλλαγή προσώπων αρκεί;
ΟΧΙ κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, διότι ο συνδικαλισμός είναι βαριά άρρωστος και η αρρώστια του ονομάζεται ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Ο συνδικαλισμός λοιπόν πάσχει από μια κρίση ταυτότητας αμφιταλαντευόμενος μεταξύ του Φαίνεσθαι και του Είναι.
Ποιο είναι το Φαίνεσθαι;
Οι συνδικαλιστές θέλουν να δείχνουν ότι νοιάζονται για τους συναδέλφους τους (και πολλές φορές το κάνουν) προασπίζοντας τα συμφέροντά τους.
Ποιο είναι το Είναι;
- Κύριο μέλημα τους είναι να διατηρήσουν τα συνδικαλιστικά τους προνόμια
- Εφαρμόζουν συνδικαλιστικό πάρε- δώσε εφαρμόζοντας light συνδικαλισμό με αντάλλαγμα βολεματα και υπηρεσιακές χάρες
- Είναι πολιτικά κατευθυνόμενοι
- Απειλούν και πιέζουν προεκλογικά συναδέλφους 
- Δεν είναι ανεξάρτητοι
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Όποιος αμφιβάλει ή ενοχλήθηκε με τα ανωτέρω ας κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και ας πει ότι δεν ισχύει κάτι από τα προαναφερθέντα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ θέλω να αναφέρω πως βλέπω Εγώ τον συνδικαλισμό.
Για εμένα ο Συνδικαλισμός δεν είναι τόσο σύνθετο ζήτημα όσο τον παρουσιάζουν. 
Ο συνδικαλισμός δεν απαιτεί ούτε πολιτικές, ούτε υπηρεσιακές διασυνδέσεις για να επιτύχει τον σκοπό του.. Ο συνδικαλισμός επίσης δεν απαιτεί ούτε να είσαι διπλωμάτης, ούτε να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι.
Ο συνδικαλισμός έχει ένα "Ευαγγέλιο" το οποίο ονομάζεται ΝΟΜΟΣ. Τα υπηρεσιακά κεκτημένα είναι θεμελιωμένα νομικά και η εργατική νομοθεσία είναι λεπτομερής και εμπεριστατωμένη.
Επομένως, ο ρόλος του συνδικαλιστή δεν είναι ούτε να μπαίνει σε διαβουλεύσεις με την ηγεσία, ούτε να κρατά πανό και να φωνάζει συνθήματα.
Ο ρόλος του Συνδικαλισμού είναι να οδηγεί στην Δικαιοσύνη κάθε μέλος της Διοίκησης, το οποίο παραβιάζει τον νόμο σε βάρος του προσωπικού. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Χώρις παρενθέσεις και άνω τελείες, κάθε ένας που παραβιάζει εσκεμμένα τα δικαιώματα του προσωπικού πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει μια συνδικαλιστική ένωση, η οποία θα τον στείλει στο Δικαστήριο για να λογοδοτήσει και να υποστεί τις νόμιμες συνέπειες..
Όμως υπάρχει μια προϋπόθεση για αυτό. Η προϋπόθεση ονομάζεται ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. 
Για να εφαρμοστεί μια τέτοιου είδους πολιτική πρέπει ο συνδικαλιστής να είναι ανεξάρτητος, να μην δεσμεύεται από κανέναν και τίποτα.. Χρειάζεται μια διαφορετική νοοτροπία.
Αυτή είναι για εμένα η αλλαγή που πρέπει να έρθει. Η αλλαγή συνδικαλιστικής νοοτροπίας όχι μόνο από την μεριά των συνδικαλιστών αλλά και από την μεριά των συναδέλφων, οι οποίοι τους εκλεγουν.
Φώτης Λουκάς
Πτυχιούχος Φιλοσοφίας
ΜΔΕ Φιλοσοφία - Αστυνομική Ηθική
Μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης Δύναμη Αναγέννησης
29- dynami-an-logo 2
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 20:43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12-05-2021

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
pasxaliasΤου Γιάννη Πασχαλιά
Επανερχόμενος επί του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, διευκρινίζουμε ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για ακόμα μια φορά, ότι το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ να είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Έτσι απλά. ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για όλους τους υποψηφίους και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι σε ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτό βέβαια απαιτεί θυσίες από ΟΛΟΥΣ για την ΕΝΟΤΗΤΑ. Εμείς ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις θυσίες που μας αναλογούν, ακόμα και αν δεν εκλεγεί ΚΑΝΕΙΣ μας. Θυσίες όμως απαιτούνται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, στο βαθμό που τους αναλογούν. Πρέπει να κάνουν πίσω οι εγωισμοί και οι φιλοδοξίες για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και για την ΕΝΟΤΗΤΑ!
Πιστεύω ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι ζητούμενο από όλους, αλλά τί γίνεται όταν έρχεται η ώρα να γίνει πράξη;
Είμαστε όλοι έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί;
Προσωπικά βαρέθηκα κάποια φαινόμενα, όπως να κάνουμε κάτι "νέο" και αυτό το "νέο" να απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα. Βαρέθηκα από κάποιους δυόμισι χρόνια να μας αγνοούν, να μην πω ότι μας βάζουν "τρικλοποδιές" κιόλας, και έξι μήνες πριν τις εκλογές να μας παρουσιάζονται σαν φίλοι και άμα εκφράσουμε μια άποψη που δεν ταιριάζει με τη δική τους αυτομάτως να μας αντιμετωπίζουν σαν αντίπαλους κτλ.
Πιστεύω ότι φαινόμενα σαν τα παραπάνω και άλλα πολλά, θα εξαφανιστούν ΜΟΝΟ με το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, με το οποίο θα αναδειχτούν οι ικανότεροι και πραγματικά οι πλέον ελπιδοφόροι νέοι Συνάδερφοι που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με το Συνδικαλισμό και να προσφέρουν. Επίσης όσοι εκλεγούν, να στρωθούν κάτω και να κάνουν χωριό σύμφωνα με αυτούς που θα εκλέξουν οι Συνάδελφοι και να κάνουν την ΕΝΟΤΗΤΑ πράξη.
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
29- dynami-an-logo 2
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 01:01

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-05-2021

Με ικανοποίηση βλέπουμε το γεγονός ότι το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο συζητιέται για άλλη μια φορά προεκλογικά. 
- Το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο , είναι ΠΑΓΙΟ αίτημα της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» από το 2011, εδώ και 10 χρόνια.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 
ΕΝΙΑΙΟ για ΟΛΕΣ τις παρατάξεις. Αν έστω και ένας συνάδελφος κατέβει μόνος του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια, τότε και εμεις θα κατέβουμε με δικό μας ψηφοδέλτιο.
ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι Συνάδελφοι, ότι στις εκλογές του 2018, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, με ικανοποίηση είδαμε να μπαίνει έντονα το θέμα του  ΕΝΙΑΙΟΥ στην προεκλογική συζήτηση. Δυστυχώς τότε το  ΕΝΙΑΙΟ το δέχθηκαν οι 3 από τις 4 παρατάξεις. (Μοναδική που ΔΕΝ ήθελε τότε, η ΕΚΑ). Το 2015 (για να πάμε και λίγο πιο πίσω) δεν το ήθελε ούτε και η ΑΣΠΑ.
Τώρα όμως έχουμε 2021, και όποιος δεν θέλει το ΕΝΙΑΙΟ, για άλλη μια φορά ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ το συνδικαλιστικό μας κίνημα.
Οι συνάδελφοι ΑΞΙΖΟΥΝ να επιλέγουν ΑΤΟΜΑ της επιλογής τους, ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ και τους πιο ΑΞΙΟΥΣ/ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ, χωρίς τον περιορισμό των ψηφοδελτίων.  
Και όποιος αυτήν την φορά, αρνηθεί το ΕΝΙΑΙΟ, θα εκθέσει τον εαυτό του, προφανώς γιατί φοβάται μήπως και δεν «τραβάει» τόσο ΑΤΟΜΙΚΑ. Γιατί με τις δικαιολογίες στην καλύτερη ο Συνάδελφος γελάει και στην χειρότερη απογοητεύεται.
Εμεις στην ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ευχόμαστε για άλλη μια φορά να ακουστεί , η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνάδελφων για ΕΝΙΑΙΟ.
Καιρός να πάει ο Συνδικαλισμός της Θεσσαλονίκης ένα βήμα μπροστά και να ανεβεί επίπεδο με πιο δυναμικό μείγμα εκπροσώπων.
Θεσσαλονίκη 11 Μαΐου 2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 00:31

10 ΧΡΟΝΙΑ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" !

10 ΧΡΟΝΙΑ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" !
“Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.”
Ουίνστον Τσώρτσιλ
pasxaliasΚατ' αρχάς, πριν ξεκινήσω, Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλους, με Υγεία, χαρές και δύναμη!
Τέτοιες μέρες πριν 10 χρόνια, το 2011, όταν άλλαξε ο νόμος για το Συνδικαλισμό στην Αστυνομία και επετράπη η δημιουργία συνδικαλιστικών παρατάξεων, μια παρέα Συναδέρφων δημιουργήσαμε τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, με βασικό αίτημα, μεταξύ άλλων, την κατάργηση των παρατάξεων και τη διεξαγωγή των εκλογών στο Σωματείο μας με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τόσο για την ανάδειξη των Μελών του Δ.Σ. όσο και για τους Αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., γιατί βλέπαμε ότι οι παρατάξεις θα έφερναν το διαίρει και βασίλευε... Σήμερα 10 χρόνια μετά, επειδή το 2021 είναι χρονιά εκλογών για το Σωματείο μας, ζητάμε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη διεξαγωγή των εκλογών με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!
10 χρόνια τώρα ακολουθούμε το δικό μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΡΟΜΟ παραμένοντας πιστοί σε Αξίες και Αρχές, για τις οποίες δεν κάνουμε εκπτώσεις και τις οποίες δεν τις συνδιαλεγόμαστε με ΚΑΝΕΝΑΝ. Στη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” πάνω απ' όλα είμαστε μια παρέα ΦΙΛΩΝ και τη μεταξύ μας φιλία ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ. Λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες δεν έχουν καμία θέση σε εμάς. Μένουμε πιστοί στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΡΟΜΟ που συνειδητά επιλέξαμε, χωρίς να παίρνουμε “χαρτάκι” από κανέναν για το τί θα λέμε και τι θα γράφουμε. Η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” δεν είναι “φυτώριο” προσωπικών φιλοδοξιών, μωροφιλοδοξιών και παραγοντισμού και όσοι ήρθαν σε εμάς με τέτοιες σκέψεις, είτε τους απομακρύναμε, είτε απομακρύνθηκαν από μόνοι τους.
10 χρόνια τώρα αποδεικνύουμε με τη στάση μας οτι δεν είμαστε “επαγγελματίες συνδικαλιστές”, αλλά Συνδικαλιστές με Επαγγελματισμό. Δεν είναι αυτοσκοπός μας οι θέσεις, τα αξιώματα και οι καρέκλες. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το καλύτερο που μπορούμε για τον απλό Συνάδερφο και πολλές φορές κάναμε πράγματα πέρα από αυτά που μπορούσαμε, ακόμα και όταν δεν ήμασταν εκλεγμένοι.
10 χρόνια τώρα όλοι εμείς, οι Φίλοι πάνω απ' όλα, που συνθέτουμε τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” (τη δεύτερη παλαιότερη συνδικαλιστική παράταξη της Θεσσαλονίκης με διαφορά λίγων εβδομάδων), βλέπουμε παρατάξεις να έρχονται και να παρέρχονται. 10 χρόνια βλέπουμε συμμαχίες, συνεργασίες και το χειρότερο όλων φιλίες μεταξύ συνδικαλιστών, να διαλύονται και το “διαίρει και βασίλευε” καλά να κρατεί...
10 χρόνια τώρα, καλούμε όποιον Συνάδερφο επιθυμεί, να έρθει μαζί μας και να δώσουμε από κοινού τον Αγώνα τον καλό, με μόνη προϋπόθεση να μην έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ιδιοτελή σκοπό.
10 χρόνια τώρα για να συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε, σίγουρα κάτι καλό υπάρχει!
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της
Συντονιστικής Επιτροπής της
“ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”
10xronia
Σελίδα 1 από 16

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ