Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 14:50

EKTAKTH EIΔΗΣΗ 25-08-2015 ΩΡΑ:13.00

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 12:26

Αύριο θ' αποφασίσει κατά μόνας η ΠΟΑΣΥ για την πορεία στην Θεσσαλονίκη, "Εγώ είμαι λαός" λέει ο κ. Γερακαράκος

Διαφοροποιείται σήμερα η ΠΟΑΣΥ σε σχέση με την απόφαση που πάρθηκε χθες από τα προεδρία των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων των Σ.Α., που αποφάσισαν συμμετοχή μεν αλλά μόνο αντιπροσωπευτική στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης για τα εγκαίνια της ΔΕΘ και μόνο εάν υπάρξει τέτοια υπό την "αιγίδα" της ΑΔΕΔΥ.

Μιλώντας στο bloko.gr ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, διευκρίνισε ότι η Ομοσπονδία σέβεται την ομόφωνη απόφαση των προέδρων, πλην όμως, αύριο που θα συγκλιθεί έκτακτο δ.σ., θα τεθεί μεταξύ άλλων και το ζήτημα της Θεσσαλονίκης για το οποίο και θα ληφθεί απόφαση ανεξάρτητα με το τί θα επιλέξουν να κάνουν οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες.

"Εγώ είμαι λαός", λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γερακαράκος και προσθέτει πως "αν μου πεί ο λαός πάμε μπροστά και δυναμικά, θα είμαι ο πρώτος που θα σηκώσω τη σημαία, δεν σημαίνει κάτι αυτό το όποιο ότι κερδίσαμε στο ασφαλιστικό. Θα κάνουμε ότι μας πουν οι Ενώσεις. Αυτό είπα και χθες στους υπόλοιπους προέδρους".

πηγή: bloko.gr

Διαβάστηκε 3608 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 12:10

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611