Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 01:01

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-05-2021

Με ικανοποίηση βλέπουμε το γεγονός ότι το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο συζητιέται για άλλη μια φορά προεκλογικά. 
- Το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο , είναι ΠΑΓΙΟ αίτημα της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» από το 2011, εδώ και 10 χρόνια.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 
ΕΝΙΑΙΟ για ΟΛΕΣ τις παρατάξεις. Αν έστω και ένας συνάδελφος κατέβει μόνος του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια, τότε και εμεις θα κατέβουμε με δικό μας ψηφοδέλτιο.
ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι Συνάδελφοι, ότι στις εκλογές του 2018, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, με ικανοποίηση είδαμε να μπαίνει έντονα το θέμα του  ΕΝΙΑΙΟΥ στην προεκλογική συζήτηση. Δυστυχώς τότε το  ΕΝΙΑΙΟ το δέχθηκαν οι 3 από τις 4 παρατάξεις. (Μοναδική που ΔΕΝ ήθελε τότε, η ΕΚΑ). Το 2015 (για να πάμε και λίγο πιο πίσω) δεν το ήθελε ούτε και η ΑΣΠΑ.
Τώρα όμως έχουμε 2021, και όποιος δεν θέλει το ΕΝΙΑΙΟ, για άλλη μια φορά ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ το συνδικαλιστικό μας κίνημα.
Οι συνάδελφοι ΑΞΙΖΟΥΝ να επιλέγουν ΑΤΟΜΑ της επιλογής τους, ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ και τους πιο ΑΞΙΟΥΣ/ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ, χωρίς τον περιορισμό των ψηφοδελτίων.  
Και όποιος αυτήν την φορά, αρνηθεί το ΕΝΙΑΙΟ, θα εκθέσει τον εαυτό του, προφανώς γιατί φοβάται μήπως και δεν «τραβάει» τόσο ΑΤΟΜΙΚΑ. Γιατί με τις δικαιολογίες στην καλύτερη ο Συνάδελφος γελάει και στην χειρότερη απογοητεύεται.
Εμεις στην ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ευχόμαστε για άλλη μια φορά να ακουστεί , η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνάδελφων για ΕΝΙΑΙΟ.
Καιρός να πάει ο Συνδικαλισμός της Θεσσαλονίκης ένα βήμα μπροστά και να ανεβεί επίπεδο με πιο δυναμικό μείγμα εκπροσώπων.
Θεσσαλονίκη 11 Μαΐου 2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Διαβάστηκε 452 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 50 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611