Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 20:43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12-05-2021

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
pasxaliasΤου Γιάννη Πασχαλιά
Επανερχόμενος επί του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, διευκρινίζουμε ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για ακόμα μια φορά, ότι το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ να είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Έτσι απλά. ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για όλους τους υποψηφίους και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι σε ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτό βέβαια απαιτεί θυσίες από ΟΛΟΥΣ για την ΕΝΟΤΗΤΑ. Εμείς ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις θυσίες που μας αναλογούν, ακόμα και αν δεν εκλεγεί ΚΑΝΕΙΣ μας. Θυσίες όμως απαιτούνται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, στο βαθμό που τους αναλογούν. Πρέπει να κάνουν πίσω οι εγωισμοί και οι φιλοδοξίες για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και για την ΕΝΟΤΗΤΑ!
Πιστεύω ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι ζητούμενο από όλους, αλλά τί γίνεται όταν έρχεται η ώρα να γίνει πράξη;
Είμαστε όλοι έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί;
Προσωπικά βαρέθηκα κάποια φαινόμενα, όπως να κάνουμε κάτι "νέο" και αυτό το "νέο" να απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα. Βαρέθηκα από κάποιους δυόμισι χρόνια να μας αγνοούν, να μην πω ότι μας βάζουν "τρικλοποδιές" κιόλας, και έξι μήνες πριν τις εκλογές να μας παρουσιάζονται σαν φίλοι και άμα εκφράσουμε μια άποψη που δεν ταιριάζει με τη δική τους αυτομάτως να μας αντιμετωπίζουν σαν αντίπαλους κτλ.
Πιστεύω ότι φαινόμενα σαν τα παραπάνω και άλλα πολλά, θα εξαφανιστούν ΜΟΝΟ με το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, με το οποίο θα αναδειχτούν οι ικανότεροι και πραγματικά οι πλέον ελπιδοφόροι νέοι Συνάδερφοι που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με το Συνδικαλισμό και να προσφέρουν. Επίσης όσοι εκλεγούν, να στρωθούν κάτω και να κάνουν χωριό σύμφωνα με αυτούς που θα εκλέξουν οι Συνάδελφοι και να κάνουν την ΕΝΟΤΗΤΑ πράξη.
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
29- dynami-an-logo 2
Διαβάστηκε 438 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-05-2021 Άρθρο του: Φώτη Λουκά »

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611