Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 13:05

Άρθρο του Δημήτρη Βασιλάκη

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ
Του Δημήτρη Βασιλάκη
Όπως όλα δείχνουν, τον Ιούνιο θα έχουμε εκλογές για το Σωματείο μας!
Παρατηρώ τις προεκλογικές «ζυμώσεις» και ενώ έχουμε αποφασίσει για άλλη μια φορά να λειτουργούμε σαν «Δύναμη Αναγέννησης» με χαμηλούς ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ τόνους, και ενωτικά στην ΟΥΣΙΑ και όχι στα λόγια, με προβληματίζουν τα εξής:
Α) Η μια μεγάλη παράταξη δεν θέλει πάλι για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να πάει σε ενιαίο ψηφοδέλτιο
Β) Η άλλη μεγάλη παράταξη που «τρέχει» το Σωματείο μας τα τελευταία 13 χρόνια, να πετάει αιχμές κατά «άλλων» για αποσπάσεις-εξυπηρετήσεις-ρουσφέτια.
Και το διαίρει και βασίλευε να βασιλεύει.
Για να μην προσθέσουμε τις -στην καλύτερη περίπτωση- άκομψες, και -στην χειρότερη περίπτωση- με συκοφαντίες πιέσεις σε υποψήφιους μας να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους με την Δύναμη Αναγέννησης.
Μια προσπάθεια αφανισμού κάθε διαφορετικής φωνής.
-Την ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ την βλέπει κανείς;
-Βλέπει κανείς πως ξεφτιλίζουν την Αστυνομία ;
-Τι κάνανε τον τελευταίο χρόνο στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, αυτοί που «θα ήταν καλύτεροι» , αυτοί που την «αγαπάνε»;;
-Βλέπει κανείς, πως τον Συνάδελφο στην Αθήνα με 3 γκλοπιές , τον «κρέμασαν» ΟΛΟΙ;; Από τον πρωθυπουργό που κρέμασε ΗΘΙΚΑ όλο το Σώμα με την ανακοίνωση του, μέχρι και τον τελευταίο «συνδικαλιστή».
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε το ΘΑΡΡΟΣ και το ΜΕΓΕΘΟΣ και την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σαν Συνδικαλιστής να πει τα αυτονόητα. Ότι ένας αναρχικός έκανε μια σκηνοθετημένη «αντίσταση στην σύλληψη» και η ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, η «επιχείρηση πέτυχε». Οι κουρασμένες από την καραντίνα και τα 300ρια «μαζες» ξεσηκώθηκαν, και ΟΛΟΙ μα όλοι μετά, «συνδικαλιστές», «επέπλεαν» στο Συμβάν.
-310 μόνο εισακτέοι μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων, το βλέπει κανείς;
Αν τουλάχιστον βλέπει κανείς τις «πολιτικά υποκινούμενες» κοινωνικές εκρήξεις που έρχονται, σε συνδυασμό με την συστηματική ΗΘΙΚΗ απαξίωση της Αστυνομίας, πρέπει ΤΟΤΕ να αναγνωρίσει ότι ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ πρέπει να «ανεβάσει το παιχνίδι του» .
Όσους παρασιτούν στον Συνδικαλισμό και κάνουν τους «παράγοντες» χωρίς να έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν στην ΟΥΣΙΑ, το Εκλογικό Σώμα πρέπει να τους απομακρύνει.
Χρειαζόμαστε μια Συνδικαλιστική «Dream team» στο ΔΣ του Σωματείου η οποία δεν θα έρθει ΠΟΤΕ από παρατάξεις, αλλά από ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
Αν ένα πράγμα έχω διαπιστώσει από το 2012 που εκλέχθηκα πρώτη φορά αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ, είναι ότι «οι σχετικά καλοί» Συνδικαλιστές είναι μοιρασμένοι σε παρατάξεις.
Υ.Γ. Μην κοροϊδευόμαστε, ζητάμε αληθινό ΕΝΙΑΙΟ, όχι να βγει μια από τις 5 παρατάξεις και να πει «είμαστε το ΕΝΙΑΙΟ»
...Άλλο πάλι και αυτό, να έχεις την μια παράταξη να σαμποτάρει το ΕΝΙΑΙΟ, και την άλλη παράταξη να λέει «εμείς είμαστε το ΕΝΙΑΙΟ, ελάτε». Τι άλλο θα δούμε.
Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ !
Δημήτριος Βασιλάκης
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Ιδρυτικό Μέλος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
29- dynami-an-logo
Διαβάστηκε 310 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611