Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 12:27

ΕΝΟΤΗΤΑ - ΟΜΟΨΥΧΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ Του Γιάννη Πασχαλιά (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης)

"Virtus unita fortior - Η Ισχύς ενωμένη είναι ισχυρότερη".
dina111
pasxaliasΜε χαρά και ικανοποίηση, τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι Συνάδερφοι που απαρτίζουμε τη μεγάλη Οικογένεια της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, πληροφορηθήκαμε πως πρόκειται να θεσμοθετηθεί από την Πολιτεία το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ στις εκλογές των συνδικαλιστικών οργανώσεων των Αστυνομικών. Το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, από την πρώτη στιγμή της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, εδώ και 10 χρόνια, αποτελούσε και αποτελεί το βασικότερο αίτημά μας.   Το ότι το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ θα ξαναγίνει επιτέλους πραγματικότητα, αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη μας! Για 10 χρόνια πολλές φορές μόνο η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ απαιτούσε ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Μας λέγανε ρομαντικούς, μας λέγανε ότι είναι μάταιος κόπος να ασχολούμαστε με το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, μας λέγανε αφήστε το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και ελάτε στη δική μας παράταξη ή ελάτε να κάνουμε μια καινούργια παράταξη και άλλα τέτοια... Παρ' όλα αυτά όμως επιμέναμε και δικαιωθήκαμε γιατί ο Συνδικαλισμός μας δεν χρειάζεται παρατάξεις, χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ. Οι παρατάξεις έφεραν το διαίρει και βασίλευε, το ΕΝΙΑΙΟ φέρνει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ που με τη σειρά τους φέρνουν τη ΔΥΝΑΜΗ! Και χρειαζόμαστε ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, γιατί οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι πολλά και κοινά για όλους μας. 
Ας τραβήξουμε λοιπόν ακόμα και τώρα μια γραμμή και ας αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας χώριζαν και ας προχωρήσουμε μπροστά ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης)
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Διαβάστηκε 125 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 12:39

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611