Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 10:01

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Του Γιάννη Πασχαλιά
pasxalias"Οι απλοί άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα απλά" - Λεχ Βαλέσα
Τα πράγματα όντως είναι απλά. Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από κάθε επιτυχία της Αστυνομίας. Τότε βέβαια δίπλα του βρίσκονται πολλοί για να καρπωθούν την επιτυχία. Είναι αυτός που με χίλια δυο προβλήματα και με κινητήρια δύναμη το φιλότιμο, παλεύει να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Όταν όμως "κάτσει η στραβή" τότε δυστυχώς είναι μόνος του. Είναι αυτός που όσο φιλότιμο κι αν έχει, αγανακτά που αντί να επιβραβεύεται βλέπει να του φορτώνουν κάθε λογής πάρεργα που δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να αναλάβει ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας. Είναι αυτός που βλέπει ο μισθός του να φτάνει για το μισό μήνα. Είναι αυτός που πολλές φορές άθελά του γίνεται το εύκολο θύμα πολιτικών αντιπαραθέσεων. Είναι αυτός που ΔΕΝ θα σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο, για να πάρει κάποιον πολιτικό ή συνδικαλιστή για να βολευτεί εις βάρος του Συναδέρφου του. Είναι αυτός που πολλές φορές αντιμετωπίζει αντισυναδερφικές πρακτικές και δέχεται "φίλια πυρά". Παρ' όλα αυτά συνεχίζει υπομένοντας. 
Τον ΑΠΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ να τον σέβεστε και επιτέλους να τον ακούσετε. Ιδίως η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, καθώς και η Πολιτεία και όλα τα πολιτικά κόμματα, πριν τον κρίνετε αυστηρά. Με απλά λόγια θα σας μιλήσει για τα προβλήματα, τις παθογένειες του επαγγέλματός μας και κάτω από ποιες συνθήκες κάνει τη δουλειά του. Γιατί η εικόνα που σας μεταφέρουν αυτοί που είναι δίπλα σας συχνά είναι παραμορφωμένη και απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ είναι αυτός που κρατάει διαχρονικά ψηλά την εκτίμηση των πολιτών προς την Αστυνομία.
Για τον ΑΠΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ να παλέψουμε όλοι!
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Διαβάστηκε 83 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άρθρο του Φώτη Λουκά

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611